Cactus, Marathon des Sablesin odottamaton kilpailija - Toutoupourlechien

Etelä-Marokon autiomaassa kulkukoira - Cactus - liukastui Marathon des Sablesin kilpailijoiden joukkoon. Hänen esityksensä ovat hämmästyttäviä!

Auta sivuston kehittämistä jakamalla artikkeli ystävien kanssa!

Cactus, Marathon des Sables -kilpailuun osallistuva koira

Odottamaton kilpailija on kutsunut itsensä osallistujien joukkoon Marathon des Sablesiin, tälle ultrareitille, joka kulkee Saharan autiomaassa Etelä-Marokossa. Tämä on Cactus, kulkukoira, jonka juoksijat ovat nimenneet uudelleen ja jonka suorituskykyä on ihailtava tämän äärimmäisen kilpailun asettamissa olosuhteissa. Cactus päätti seurata juoksijoita tämän tapahtuman toiselta vaiheelta, jossa on yhteensä 6, yhteensä 250 km matkalla, kaikki murskaavassa kuumuudessa, joka on noin 50 °C.Ja Cactus voi yllättävän hyvin! Kahden vaiheen jälkeen hän sijoittui kokonaiskilpailussa 52. sijalle 1000 osallistujan joukossa.

Upeassa kunnossa oleva maskotti

Cactuksesta tuli nopeasti hänen lähes 130 km:n ajan seuranneiden juoksijoiden maskotti. Kilpailuorganisaatio jopa omisti videon Twitterissä tälle poikkeukselliselle koiraurheilijalle. Koska paahtavan auringon alla kuljetetuista pitkistä matkoista huolimatta pikku koiralla menee ihanasti. Hän jopa asettui leirille, jossa häntä ruokitaan, juotetaan ja hemmotellaan kuin prinssiä, eikä hän osoita väsymyksen merkkejä, aivan kuin hän olisi jättänyt huomiotta päivän aikana niellyt kilometrit. Nyt jää nähtäväksi, onko Cactus yksi maaliin päässeistä vuoden 2019 Marathon des Sables -kilpailussa, jonka on määrä saapua lauantaina 13. huhtikuuta.

MDS-koira Cactus &x1f415;&x1f335;
Koira, joka alkoi seurata juoksijoita kilpailun toisessa vaiheessa.Sen jälkeen hän otti kolmannen ja neljännen lähdön ja viimeisteli ne kaikki.
Hän on juossut yli 120 km ja on hyvässä kunnossa! Täällä leirillä häntä kohdellaan kuin prinssiä &x1f60d; MDS pic.twitter.com/4VGmwnGSr9

- MARATHON DES SABLES (@marathonDsables) 11. huhtikuuta 2019

Edelliset kulmahampaat

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun koiran osallistujasta puhutaan äärimmäisessä kilpailussa osoittamalla, että hänellä on se "tassuissa" . Ennen Cactusta erämaakoira oli myös seurannut juoksijaa Gobin autiomaassa vuonna 2016 järjestetyn 250 kilometrin kilpailun vaiheissa. Ja vuonna 2018 kulkukoira oli seurannut koko tiimiä Himalajan huipulle, joka muistetaan, huipentuu yli 7000 metriin!